Автор Тема: Вьялой,пьет много води, мало есть,тяжело дышит боками  (Прочитано 1548 раз)

Malush

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Простите за ошибки,я с Укаини,русский знаю не очень.
Мой Ниппи,уже почти две недели как на себя не похож,стал очень вьялим,тежолое дихание боками,мало есть,практически только листья салата(латук),очень много пьет,мало движиться,обезсилин,скрипит зубами,из носа красная жидкость,но не кровь. Подскажите как ему помочь? :(

Sabin4ik

• Опытный пользователь
  • Оффлайн Оффлайн
  • Феникс- птица мира и добра!!!
В вашому місті є ратологи? Якщо ні, то ветеринари точна є, я впевнена. Треба б прослухати легені дитинці. Якщо дихає бочками, то скоріш за все це простудне явище. Необхіден антибіотик, гормон преднізолон та, можливо, фурасемід, щоб вивести з організму рідину. Чи є якісь звуки, коли вона дихає? Напішить, будь ласка, вік вашоі криски та вагу. Це НАДЗВИЧАЙНО важливо для дозування препаратів.
Що ж ви так затягнули з лікуванням?;(
СемЬя без крЫс - неполная семЬя!..
Моя многодетная семья здесь -> http://rat.ru/forum/index.php?topic=42528.0

=-=-=Есть такие люди, к которым хочется подойти, взглянуть в глаза, обнять за плечи и ласково спросить: "Как же ты живешь, без мозгов-то? "=-=-=

Malush

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Ветеринар є,але не спеціалізується на щурах,він на нього глянув і сказав що то вже старість. Щурику 1,9 рік, важить приблизно 700-800 грам

Malush

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Час від часу є сопіння носика,шуму в легенях не чути.
Я його до ветеренара водила,але без результату,зараз по емейлі листуюся з Васіном,тут знайшла що радять його. по його вказівці купила Байтрил і дексаметазон,чекаю від нього відповіді,як колоти

Sabin4ik

• Опытный пользователь
  • Оффлайн Оффлайн
Дуже добре. Головне - не панікувати. Якщо ви вже зв`язалися з Васіним, то, сподіваюся, все в вас і вашої крисявочки буде добре. Тримаємо кулачки!
А вагу та вік ви йому написали?!

=-=-=Есть такие люди, к которым хочется подойти, взглянуть в глаза, обнять за плечи и ласково спросить: "Как же ты живешь, без мозгов-то? "=-=-=

Malush

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Так,я все вказала,що він просив,описала преперати які купила(процентність,мл і т.і.) Просто боляче дивитися як він чахне,а сама зробити нічого не можу. Попереднього щура наш ветеринар лікував два місяці від кліща,а потім виявилося що в нього стафілокок а не кліщ,але було пізно,він розїв йому легені,так що бідняга задихався,і паралізувало весь зад,прийшлося усипити щоб не мучився. Не хочу і цього втрачати,але знаю що ветеринар наш не допоможе,хоч він найкращий і районі,але не по гризунах :( :( :(

Sabin4ik

• Опытный пользователь
  • Оффлайн Оффлайн
 :( >:(
Що я вам можу сказати?! Ви ВЖЕ в вірному місці і якщо будете робити все так, як порадить шановний В`ячеслав В`ячеславович, то ваш щурик неодмінно видужає. На майбутнє раджу вам зокрема одразу, як помічаєте в поведінці або стані здоров`я улюбленців щось не те, звертатися до форумчан, бо багатолітній досвід і любов до цих тварин, в багатьох із них неймовірно великі!!! Поки що, просто читайте різні теми, включаючи правильне харчування, можливі проблеми у тому віці, в якому зараз перебуває ваш щурик. І ще раз - здоров`ячка йому, а вам терпіння!!!

Malush

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Велике спасибі вам,буду надіятися на краще.

Liana

• Супер-пользователь
  • Оффлайн Оффлайн
  • Крысомонастыри рулят
Ой, я почти всё прочитала, но не всё поняла.

Крысик действительно пожилой, но не старый. Лёгкие Вы сами не прослушаете. Тут нужен вет. По стаистике осмотром моих пацанят могу предположить следующее:

1. Лишний вес. (Что вряд ли). Но иногда от него бывает одышка и тяжёлое дыхание. Тут только худеть. Но при этом не бывает много порфирина.
2. Микоплазмоз
3. Респираторка с лёгкими.

В первом случае только худеть.
Во втором  - антибиотки и гормонц
В третьем - антибиотик и противоотёчное (тоже может быть гормон)
Мои Ангелочки: Ларочка и Анфиса, Феденька, возвращайся, ладно? Сенечка - только мой, Зоенька и Сонечка - навеки вместе.. Фантик.. родной, такого у нас больше не будет... Тошенька, мой белый ласковый ангелочек... Сержик - моя масенька.. Маркуша - такой большой и ласковый мальчик. Максюша - ласкун и плюша...
Тёма... пёса... Ты мой человечек...
Дневничок-с: http://rat.ru/forum/index.php?topic=45476

Malush

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Всем большое спасибо,но к сожелению мой малыш не дождался моей помочи и сегодне ночью умер..............

Liana

• Супер-пользователь
  • Оффлайн Оффлайн
  • Крысомонастыри рулят
Соболезную Вам...
Мои Ангелочки: Ларочка и Анфиса, Феденька, возвращайся, ладно? Сенечка - только мой, Зоенька и Сонечка - навеки вместе.. Фантик.. родной, такого у нас больше не будет... Тошенька, мой белый ласковый ангелочек... Сержик - моя масенька.. Маркуша - такой большой и ласковый мальчик. Максюша - ласкун и плюша...
Тёма... пёса... Ты мой человечек...
Дневничок-с: http://rat.ru/forum/index.php?topic=45476

Sabin4ik

• Опытный пользователь
  • Оффлайн Оффлайн
Співчуваю вам, дуже шкода, що ви так пізно кинулися його лікувати. Будь ласка, на майбутнє, ви тепер маєте майже весь досвід по лікуванню крис, я кажу про цей ресурс. Якщо бачите, що тваринці погано, одразу ж пішить сюди, не тягніть, бо для них кожна хвилинка затягування нажаль дуже і дуже важлива і може призвести до смерті. Ще раз прийміть мої щирі співчуття :(

musemanka

• Супер-пользователь
  • Оффлайн Оффлайн
  • la venganza de la rata negra